Herstellingen

Diverse reparaties worden uitgevoerd. Dit gaat zowel over hardware als software. Dit gaat van het verwijderen van virussen tot het herstellen van defecte toetsenborden. Wij herstellen zowel laptops, desktops als gaming consoles.

Problemen met internet of andere software problemen, ook hiervoor wordt een vakkundige herstelling voorzien. Binnen een straal van 10km komen wij kostenloos aan huis.

Onderhoud

Een onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw computer of laptop. Een onderhoud verlengt de levensduur van uw computer of laptop.

Tijdens een onderhoud wordt er gekeken of er eventueel virussen of andere antimalware aanwezig zijn. Er wordt ook gekeken om de performantie en de snelheid van uw toestel te verbeteren

Webdesign

Wilt u een nieuwe website voor uw bedrijf of onderneming, dan bent u ben ons aan het juiste adres. Wij maken uw website op maat. Over de hosting hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want wij regelen dit allemaal.

De website wordt in nauw contact met de klant gemaakt zodat u een website naar uw wens hebt. Wij garanderen dat uw website zowel op desktop als op mobiele telefoons en tablets te gebruiken is.

Verkoop

Heeft u een nieuwe laptop, computer of printer nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken in samenspraak met u het beste toestel dat het meest voldoet aan uw noden. Het toestel wordt volledig voor u geïnstalleerd met uitleg indien nodig.

Freelance opdrachten

Heeft uw bedrijf nood aan een freelance developer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De technologieën waarvan wij kennis hebben zijn Java, Spring, Hibernate, Angular, SQL, … Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.